Pastrama de oaie si muschiulet de berbecut la gratar

de Bucataras Medi in Oaie, 9 Noi 2010 | 19964 vizualizari

 

Este reteta cu nr. 200 si m-am gandit sa va servesc cu ceva in ton cu aceasta perioada a anului................ei bine ce ziceti de un gratar de pastrama de oaie si muschiulet de berbecut stropite cu un vin de buturuga?.......stiu Gaby va zice"da ce asta e reteta?".........Gaby , nu este reteta dar este MANCARE.....hahaha..............Doamna Dia este o doamna si nu mananca usturoi.........hihihi.........Ela, este sclifosita si nici sa nu auda de asa ceva.......Miha, nici ea nu cred ca va manaca.........Rocsi, nici atat...................poate Ionix, da nu prea cred....................Corina, nici ea nu se da in vant dupa asa ceva.................Nadina ,daca ii place isi face singura,.................deci singura, singura.................nuuuuuuuuuuuuu, il invit pe boss ca lui ii place, stiu eu.Pofta buna boss si hai noroc ! si sa ne suporti mult timp de-acum inainte pe aici .

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg pastrama de oaie gata pregatita
  • 4 buc. muschiulet de berbecut
  • 1 capatana de usturoi
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de oaie si muschiulet de berbecut la gratar:

Se taie pastrama in bucati potrivite .Muschiuletul se cresteaza din loc in loc.

Pregatim jaratecul ,ungem gratarul cu o bucata de slanina si apoi asezam bucatile de carne.Pregatim un mujdei de usturoi(usturoi, apa, sare, piper) cu care stropimdin cand in cand carnea .O intoercem pe ambele parti iar cand este gata facuta servim cu mamaliguta si acompaniem cu un pahar cu vin de buturuga.

Un deliciu.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de oaie si muschiulet de berbecut la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Miel umplut